لا تضع الطعام الساخن بالثلاجه !!





















لا تضع الطعام الساخن بالثلاجه !!




وضع كمية من الطعام الساخن مباشرة في البراد قد تؤدي إلى التسمم،




والسبب في ذلك هو اختزان الحرارة في مركز الوعاء جاعلاً منه بيئة مناسبه لتواجد البكتيريا مسببا النزلات المعويه بعد أكله.



الطريقة الافضل لتبريد الطعام:
يجب ترك الطعام على المنضدة بعد الطهو لمدة ساعة فيبرد تلقائياً أو يمكن
سكب الطعام و توزيعه على كميات صغيرة في أوعية متعددة فيبرد بسرعة ويصبح من
الممكن وضعه في البراد







mamin tech

I am Amin, a 37-year-old Algerian writer and blogger. Through this blog, I share my experiences and thoughts on a variety of topics. My main interests include topics such as literature, culture, travel, technology, and personal development. I have always been passionate about writing and expressing my thoughts, and this blog reflects that passion. I believe in the importance of sharing ideas and knowledge with the Arab and global community, and I always strive to provide valuable and useful content to my readers. As an Algerian writer, I seek to highlight the beauty and diversity of our culture and rich history. I always look forward to interacting with my dear readers, so do not hesitate to share your comments and opinions on blog topics. Thank you for your continued support and participation in my writing and cognitive journey.

إرسال تعليق

أحدث أقدم

نموذج الاتصال