شاهد بالصور الفراوله الزرقاء



هذه ليست احدى خدع برنامج الادوب شوب البصرية ولكنها فراولة زرقاء حقيقية . نتجت هذه الفراولة من عمليات الهندسة الوراثية ومن المعروف ان الهندسة الوراثية للاغذية هي نزع جينات او اضافتها من مصادر مختلفة





ولكن كيف نتجت هذه الفراولة الزرقاء ؟؟؟





لاحظ: العلماء في تايلاند ان سمك موسى القطبي ينتج مادة مقاومة للتجمد لحماية نفسه من التجمد في المياه القطبية وقامو بنقل الجين المسؤول عن هذه المادة الي الفراولة الطبيعية بعمليات الهندسة الوارثية فنتجت الفراولة الزرقاء , وهذه الفراولة تقاوم درجات الحرارة تحت الصفر ولا يحدث لها تجمد. 




















































mamin tech

I am Amin, a 37-year-old Algerian writer and blogger. Through this blog, I share my experiences and thoughts on a variety of topics. My main interests include topics such as literature, culture, travel, technology, and personal development. I have always been passionate about writing and expressing my thoughts, and this blog reflects that passion. I believe in the importance of sharing ideas and knowledge with the Arab and global community, and I always strive to provide valuable and useful content to my readers. As an Algerian writer, I seek to highlight the beauty and diversity of our culture and rich history. I always look forward to interacting with my dear readers, so do not hesitate to share your comments and opinions on blog topics. Thank you for your continued support and participation in my writing and cognitive journey.

إرسال تعليق

أحدث أقدم

نموذج الاتصال